Despre noi

Generator de Ozon Trioxy Systems
Trioxy Systems

Trioxy Systems a luat nastere in 2015 ca un start-up mic cu ambitii mari. De atunci si pana acum am crescut, ne-am dezvoltat, am cercetat, am testat si am creat un produs autentic, de o calitate superioara si cu o eficienta extraordinara in combaterea virusurilor, bacteriilor, mucegaiurilor si mirosurilor neplacute.

Generatorul de ozon Trioxy 10g a fost creat pentru a raspunde nevoii primordiale a tuturor fiintelor vii de a respira un aer curat, fie ca este vorba despre aerul din locuinta personala, din autoturismul personal, din saloanele de spital, din camerele de hotel sau din orice alt spatiu inchis.

Calitatea aerului pe care il respiram ar trebui sa fie cel putin la fel de importanta precum calitatea apei pe care o bem si calitatea alimentelor pe care le mancam. Generatorul de ozon Trioxy 10g imbunatateste cu pana la 99% calitatea aerului din spatiile inchise datorita capacitatilor extraordinare a ozonului de a distruge 99% dintre bacteriile cunoscute, de a anihila 83% dintre mucegaiurile cunoscute si de a elimina in proportie de 100% mirosurile neplacute.

Elimina mirosurile neplacute 100%
Imbunatateste calitatea aerului 99%
Distruge bacteriile cunoscute 99%
Anihileaza mucegaiurile cunoscute 83%

Credem in calitatea produselor romanesti si suntem mandri sa fim printre primii producatori romani de generatoare de ozon.

0
Incaperi curatate
0
Clienti fericiti
0
Colaborari de succes